fbpx
Træer fældet med sorg
DEBAT Af Peter Schröder, Horsbred 76 i Vallensbæk Det er med sorg, at vi i går kom ud på Horsbred og så, at alle de nye træer langs vejen er blevet fældet uden varsel og forklaring til Horsbreds beboere.  Det er virkelig trist at se, hvor grim og nøgen Horsbred nu er blevet. Også de små […]

Af Peter Schröder, Horsbred 76 i Vallensbæk

Det er med sorg, at vi i går kom ud på Horsbred og så, at alle de nye træer langs vejen er blevet fældet uden varsel og forklaring til Horsbreds beboere.  Det er virkelig trist at se, hvor grim og nøgen Horsbred nu er blevet. Også de små paradisæbletræer ved Pilehaveskolen er væk.
Der var ellers omsider efter 8 år begyndt at komme vækst i træerne  og nu er de væk. Hvor er det dog blevet grimt.
Vi har fra Husejerforeningens  formand hørt om begrundelsen for træ-mordet. Det er jo forfærdeligt, at I kan tænke så teoretisk. Der bliver åbenbart plantet nye træer i den ene side af Horsbred, men inden det sker, skal vi have det grimme syn af den nøgne Horsbred, hver gang vi kommer ud på vejen. Vi må nyde de smukke lygtepæle, der nu ingen konkurrence har.
Og jeg har forstået, at I vil gentage massakren på de langt større træer på Nørrebred og Syvhøjvænge. Hvad tænker I dog på?
Alle her er chokeret over det skete og må konstatere, at sådan en skrivebordsløsning åbenbart kan sættes i værk uden orientering af beboerne.
Den ”grønne” Nordmarken er med et snuptag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top