fbpx
Topvolley
VOLLEYBALL Brøndby Volleyball Klub holdt, hvad de lovede, da de i oplæget til kampen skrev at det ville blive en semifinale mod Frederiksberg Volley, ”som uden tvivl vil byde på spændende topvolleyball”

For som altid når de to hold mødes er der på det nærmeste garanti for spænding og således også i torsdagens TV-transmitterede 3-2 sejr.
Siden grundspillets sidste kamp, som netop var mod Frederiksberg og som endte 3-2 i deres favør, har der været gransket videoer for at se hvad der kunne forbedres. Specielt Brøndbys modtagninger kunne der pyntes på og der var derfor med succes udtænkt forskellige muligheder for at dæmme op for de servestimer, som Frederiksberg lavede sidst de to hold mødtes.
I forhold til sidst, kunne Brøndby denne gang mønstre et toptunet hold.
Efter en lang kamp gik de to hold, som efterhånden havde været i aktion i tæt nbso online casino ved to timer, på banen til det afgørende sæt. ´
Brøndby fik i kraft af solidt angrebsspil fra Trine og Simone, som fik Time Gruppen prisen som bedste spiller, skabt en føring, som holdt frem til sidebyt ved 8-4. Frederiksberg fik næsten lukket hullet ved 8-7, men i Trines serv trak Brøndby igen fra og skabte en føring på 11-7 og den holdt frem til matchbolden, som Trine slog højt og langt i banen, hvor Frederiksbergs forsvar måtte give fortabt. Den første semifinalesejr til Brøndby var en realitet og der kan nu ses frem mod næste kamp, som spilles i dag, onsdag den 12. marts, kl. 19 i Bülowsvejhallen.
Skulle Brøndby også løbe med sejren i denne kamp, kan finalepladsen sikres, når de to hold mødes i tredje semiifinale i Stadionhal 1. lørdag d. 15. marts kl. 14.
I den anden semifinale mødes Holte IF og Fortuna Odense Volley. Fortuna vandt det første opgør i en kamp der ligeledes gik i fem sæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top