fbpx
Tid&Sted
TID&STED Borgermøde VALLENSBÆK. Ældrerådet i Vallensbæk afholder et borgermøde, fredag, den 11. april 2014 kl. 13-15 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121. Temaet: Rejsekortet. Gæstetaler: To medarbejdere fra Rejsekort Kundecenter. De to medarbejdere giver en kort introduktion til Rejsekortet og besvarer spørgsmål. Der vises, hvordan man bestiller et rejsekort på nettet. Denne gang er der kun plads til […]

Borgermøde
VALLENSBÆK. Ældrerådet i Vallensbæk afholder et borgermøde, fredag, den 11. april 2014 kl. 13-15 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121.
Temaet: Rejsekortet.
Gæstetaler: To medarbejdere fra Rejsekort Kundecenter.
De to medarbejdere giver en kort introduktion til Rejsekortet og besvarer spørgsmål. Der vises, hvordan man bestiller et rejsekort på nettet.
Denne gang er der kun plads til 50 personer. Tilmelding er nødvendigt på telefon 30125514 i dagene 4., 5. og 6. april 2014 fra kl. 09-10.

Ledig og 50+?
GLOSTRUP. Senior-Erhverv Vestegnen er en del af et landsdækkende netværk for aktive jobsøgende over 50 år.
Netværket støtter og hjælper hinanden i jagten på job. Netværket lytter til hinandens store og små problemer og arrangerer ture ud i det blå.
Senior-Erhverv Vestegnen har informationsmøde onsdag og torsdag kl. 12 og bor Hovedvejen 150, 1 t.v. i Glostrup. Ring og aftal, hvilken dag du kommer. Så står netværket parat med en kop kaffe og en hyggelig snak.
Træffetider på tlf.: 43 66 17 10 er mandag-torsdag fra 10-14 og fredag fra 10 til 12.
Læs mere på seniorerhverv-vestegnen.dk.

Modeshow med lokale modeller
GLOSTRUP. Fredag den 28. marts kl. 15 og 17 samt lørdag den 29. marts kl. 12 og 14 fejrer Glostrup Shoppingcenter foråret med det årlige modeshow. Forårsvarerne bliver vist frem med musik og catwalk. Nogle af modellerne er fundet blandt centerets kunder.

Søndagsmatiné
BRØNDBY. Søndag den 6. april kl. 14 er der Søndagsmatiné i Kulturhuset Kilden. Syng Sammen Gruppen Brøndby arrangerer i samarbejde med Kulturforvaltningen i Brøndby Kommune, at Halvdanskerne leverer et show baseret på Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre digteres sange.
Der kan købes kaffe, the, lagkage, øl, vin og vand.
Dørene åbnes kl. 13.

Orgelkoncert
VALLENSBÆK. Søndag den 6. april kl.16 er der orgelkoncert i Helligtrekongers Kirke. Kirkens organist Lars Jørgensen spiller alle tre værker på det store 33 stemmers orgel i den nye Helligtrekongers Kirke. Der bliver fortalt om værkerne undervejs i koncerten. Der er gratis adgang.

Borgernes Udstilling 2014
GLOSTRUP. Har du lyst til at udstille et af dine egne værker? Så har du muligheden på Borgernes Udstilling 2014.
Værkerne kan være alt fra maleri, akvarel, tegning, grafik, skulptur, tekstilkunst og andet. Alle kreative borgere i Glostrup Kommune over 15 år har mulighed for at udstille op til tre værker og kan gøre det ganske gratis. Har du lyst til at udstille, skal du blot indlevere dine værker i Glostrup Fritidscenter, Fællessal 2 onsdag 30. april mellem kl. 15-17. Glostrup Bibliotek sørger for alt det praktiske omkring ophængning og udstilling af værkerne. Har du spørgsmål kan du kontakte Ena Bech på tlf. 43236868.
Det er 27. gang, udstillingen åbner, når Glostrup Fritidscenter slår dørene op til fernisering torsdag den 8. maj klokken 16.30. Der vil blive serveret forfriskninger, og musik fra Glostrup Musikskole. Der er fri adgang, og udstillingen kan ses frem til torsdag den 1. juni.
Interesserede kan finde yderligere information i Kulturkalenderen på glostrupbib.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top