fbpx
Tidsplan for folkeskolereform stemt hjem
VALLENSBÆK Vallensbæks Kommunalbestyrelsen stemte en tids- og procesplan for implementering af folkeskolereformen hjem ved mødet i februar.

– Socialdemokraterne støtter indstillingen, men vil alligevel påpege, at det fortsat mangler et stort arbejde, og tiden synes knap. Vi har noteret, at udvalgsformanden mener, at vi er godt med. Det håber vi, hun har ret i, og vi vil meget nødig stå i august måned i år og konstatere: ”Det nåede vi så alligevel ikke.” Processen må speedes op, hvis vi skal nå i mål rettidigt, lød det fra gruppeformand Søren Wiborg (S).
Også SF stemte for ved Erdal Colak.
– Som SF er vi bevidste om, at den nye Folkeskolereformen er en kompleks reform. Skolereformen indeholder mange elementer, som er både økonomisk, indholdsmæssig og organisatorisk en stor mundfuld. Derfor er det vigtigt at skabe en klar og overskuelig implementeringsproces, sagde Colak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top