fbpx
Teenager slår Brøndby-mand med hammer i øjet
BRØNDBY Uenighed over en parkeringsplads fik 16-årig til at slå mand fra Brøndby med en hammer.

En 16-årig dreng blev lørdag aften anholdt for en grov voldssag, hvor han slog en 41-årig bilist i hovedet med en hammer på grund af uenighed om en parkeringsplads i Rødovre.
Politiet modtog anmeldelsen om voldsepisoden i går eftermiddag ved 15-tiden.
– To biler er ved at parkere ud for Lillekær i Rødovre, og der opstår noget uenighed om, hvem der skal have pladsen, fortæller vagtchef Kim Svenningsen fra Københavns Vestegns Politi til Politiken.
Forvirringen opstod sandsynligvis, fordi den 41-årige mand fra Brøndby oplevede, at bilen med den 16-årige dreng holdt stille.
– Den 41-årige kører ind på parkeringspladsen, men den anden bilist havde åbenbart forventet at tage den plads. Den 16-årige stiger ud af bilen, og han har en hammer i hånden, som han slår føreren af den anden bil med ved det ene øje, så manden får et brud på øjenhulen. Manden mister synet på øjet, fortæller vagtchefen til Politiken.
Drengen hoppede tilbage i bilen, hvorefter bilens kvindelige fører kørte fra stedet.
Lørdag aften klokken 22.30 anholdt politiet den 16-årige dreng, der er kendt af politiet, på en adresse i Rødovre.
– Han skal afhøres yderligere her til morgen (søndag, red.), og vi forventer, at han bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af søndagen for grov vold, siger Kim Svenningsen til Politiken.
Den 41-årige bilist blev indlagt efter voldsepisoden, og han skulle opereres på Rigshospitalet søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top