fbpx
Storsejr til Brøndby
Brøndby-If-vs-FC-Nordsjælland-Thomas-Frank-cheftræner-Brøndby-IF-33.jpg
Foto: Brian L. Jensen.
FODBOLD Brøndby IF vandt 4-1 over FC Nordsjælland hjemme på Brøndby Stadion i søndags

Der var sol og forårsfornemmelser over Brøndby Stadion i søndags, da Brøndby IF tog imod FC Nordsjælland. Bag stadion havde klubben arrangeret fastelavnsfest, hvor udklædte børn slog katten af tønden, inden de gik på stadion. Da tælleapparaterne var færdige med at snurre, var 18.086 tilskuere på plads, og de fik masser af underholdning for pengene. De så en første halvleg, hvor spillet bølgede noget frem og tilbage, og hvor det lige så godt kunne have været FC Nordsjælland, der havde bragt sig foran. Det blev i stedet Riza Durmisi, der i slutningen af halvlegen kunne bringe Brøndby på 1-0. I anden halvleg sad Brøndby mere på spillet og Christian Nørgaard og Daniel Stenderup gjorde det til 3-0. Brøndbys fans ville have mere og kaldte på målet til 4-0, der også blev resultatet, da FC Nordsjælland sidste var på besøg på Brøndby Stadion. Målet til 4-0 leverede Riza Durmisi og så var Brøndbyfesten total, men det blev alligevel ikke til en gentagelse af sidste års resultat. I sidste minut headede Thomas Kahlenberg nemlig bolden i eget net til resultatet 4-1.

God udvikling
Kampene mod FC Nordsjælland har de seneste par år været et godt billede på udviklingen i Brøndby. For to år siden spillede de to hold for halvtomme tribuner, og da FC Nordsjælland scorede og vandt kampen, var det til jubel fra Brøndbys fans. Primært fordi det sikrede FC Nordsjælland nogle vigtige point i kampen om mesterskabet, som de endte med at vinde med to point ned til FCK. Da de to klubber igen mødtes på Brøndby Stadion sidste forår var det nordsjællænderne, der ikke havde noget at spille for og Brøndby, der skulle sikre sig nogle vigtige point i kampen for overlevelse. Kampen blev spillet foran et tætpakket Brøndby Stadion klædt helt i gult og Brøndby vandt 4-0. Da klubberne mødtes i søndags, lå de side om side i midten af tabellen og kampen havde stor betydning for begge klubber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top