fbpx
Stor stævne-weekend for Glostrup svømmeklub
DSC_3248.jpg
Glæden var stor på dagen. Foto: GSK.
SVØMNING Søndag den 9. marts afholdt Glostrup Svømmeklub forårsstævne for svømmere i svømmeskolen, på holdene: pingviner, tumlefisk, delfin, spækhugger, haj og tumleturbo.

Stævnet er det største GSK har afholdt i svømmeskoleregi – Der var 54 svømmere tilmeldt, og ialt 94 starter, som blev svømmet i disciplinerne: 25 og 50 m etercrawl, 25 og 50 meter rygcrawl, 25 og 50 meter bryst samt 25 og 50 meter butterfly.
På en fantastisk forårsdag, var der god stemning i svømmehallen, med spændte børn i alderen 5-11 år, der skulle til deres første svømmestævne.
Der blev uddelt 94 medaljer til nogle meget forventningsfulde svømmere, og med meget stolte forældre og bedsteforældre på kanten. Alle svømmere fik uddelt et diplom med deres tid, så alle gik hjem med et bevis på deres flotte indsats.
Stævnet blev gennemført med hjælp fra frivillige, som bla. Dommere og speaker, hvilket gjorde det muligt at give de unge svømmere en rigtig god oplevelse. Og engagerede trænere på kanten, der hjalp børnene til skamlerne og fik dem til til at føle sig trygge til deres første stævne
Dagen forinden, lørdag den 8. marts, var Glostrup svømmeklubs konkurrencesvømmere til stævne i Albertslund – hvor de 25 svømmere, i alderen 9-13 år, gik hjem med 44 medaljer. Udover den store medaljehøst, satte samtlige GSK svømmere personlige rekorder – det ser derfor yderst lovende ud de kommende stævner her i foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top