fbpx
Spændende sæson for BSI Håndbold
BSI-HERRE_sh.jpg
Her er de stolte herrer. Foto: BSI
HÅNDBOLD Herrehåndboldspillerne fra Brøndby Strand Idrætsklub (BSI Håndbold), har sikre sig oprykning til serie 1, da de søndag vandt over Greve i Greve Idræts Center

Herrerne hos BSI Håndbold vandt igen i søndags og er således stadig ubesejrede i 2014 med syv sejre. For BSI Håndbold startede kampen lidt nervøst og man skulle lige finde sig til rette på banen imod et fysisk større Greve mandskab. Nervøsiteten lagde sig efterhånden og i midten af første halvleg var BSI Håndbold foran med 3 mål, hvilket også var differencen ved halvleg. I anden halvleg startede BSI Håndbold med godt solidt spil og trak stille og roligt fra Greveholdet. Greve formåede ikke at lukke ned for BSIs bagkæde samt deres gode kontrafase. Greve havde desuden besvær med at komme igennem og forbi BSI Håndbolds forsvar. Det betød at det igen blev til en komfortabel sejr på 28-20.
Sejren sikrede BSI Håndbold direkte oprykning til serie 1, 3 spillerunder før sæsonafslutning. De fører serie 2 rækken med 7 points ned til Herlev/Hjorten som er på 2. pladsen. Det er den anden oprykning på 3 år for BSI Håndbolds herre.

Mødes til kamp
Netop de to hold, Herlev og BSI Håndbold mødes i næstsidste spillerunde den 1. april. 2. pladsen giver adgang til at spille en oprykningskamp om en plads i serie 1 rækkerne.
Torsdag d. 20. marts spillede BSI Håndbold herrer hold en pokalsemifinale i Øst Pokalturnering mod KSGs kvalrækkehold. KSG-holdet ligger altså 2 rækker over BSI Håndbolds herrehold og ligger til oprykning til 3. division. BSI Håndbold har på vejen til pokalsemifinalen, slået 2 kvalrækkehold og et serie 1 hold, ud af turneringen. Desværre tabte BSI Håndbold i kampen med 25-32. Efter en flot fight som begge hold havde stor ære af, måtte herrerne se sig slået af et hold der var bedre end BSI Håndbold på dagen.
Også BSI Håndbolds 2. herrehold ligger til oprykning til serie 2. I serie 2B rykker de 4 bedste hold op i serie 2. Her ligger holdet netop nu som nr. 5 i rækken, men mangler at spille 3 kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top