fbpx
Skuffende Brøndby-resultat
Brøndby-If-vs-OB_EF8C8877.jpg
En af de mange infights Foto: Brian L. Jensen.
FODBOLD Brøndby havde siden september været inde i en god stime og var favoritter mod OB, men det blev gæsterne, der løb med sejren

Af Jesper Ernst Henriksen

Efter den dårlige start på denne sæson i superligaen, var det en kamp mod OB, der satte gang i den nu afsluttede stime for Brøndby. I 8. spillerunde tog Brøndby imod OB i en kamp, hvor det var fynboerne, der var favoritter. Alligevel vandt Thomas Franks tropper kampen 2-1, og det blev vendepunktet for Brøndbyholdet, der i de følgende 14 superligakampe kun tabte en enkelt. Da Brøndby i søndags igen tog imod OB på Brøndby Stadion var rollerne byttet om. Brøndby var favoritter til at vinde kampen, mens OB skulle bruge en sejr for at komme væk fra bundstriden.

Endnu et selvmål
Kampen startede med store muligheder i begge ender, men især Brøndbys afslutninger var helt ved siden af. Det blev derfor først i det 39. minut, at den første scoring faldt, da Morten Skoubo bragte gæsterne foran 1-0. Midt i 2. halvleg blev det for 3. hjemmekamp i træk til et selvmål af en Brøndbyspiller, da Dario Dumic sendte bolden i eget net. Med fem minutter igen fik Simon Makienok reduceret til 1-2, og Brøndby jagtede forgæves endnu en scoring. Den kom ikke og kampen sluttede 1-2 til OB.
Det var selvfølgelig en stor skuffelse for Brøndbytræner Thomas Frank.
– Gode hold slår hårdt tilbage. Nu må vi vise, at vi er et godt hold, ved at slå hårdt tilbage på søndag, sagde han til brondby.com. Brøndby møder på søndag Viborg på udebane. Næste hjemmekamp er søndag den 6. april, hvor Brøndby tager imod Esbjerg. Kampen er blevet rykket til 19.30, så TV3+ kan vise Formel 1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top