fbpx
Skal Brøndby forlænge med Khalid Boulahrouz?
Brøndby-If-vs-OB_-1.jpg
Peter Andersen
FODBOLD Brøndby overraskede i efteråret mange fodboldeksperter, da det lykkedes at hente Khalid Boulahrouz til klubben. Hans kontrakt udløber til sommer, og lige nu er Per Rud ved at finde ud af, om han skal forlænge med hollænderen. Folkebladet spurgte inden kampen mod OB Brøndbys fans, om de gerne vil have kannibalen i Brøndby i endnu en sæson.

Morten Andersen
– Nej, han er for meget skadet. Stenderup, Albrechtsen og Dumic gør det fint. Hvis det er rigtigt, at Jan Bech Andersen betaler hans løn, så er det fint, men jeg ville hellere have, at han brugte pengene på en anden spiller.

Peter Andersen
– Ja, han gør en kæmpe forskel for de unge. Han skal måske mere ind i en coaching rolle end som spiller. Jeg tror de unge ser op til ham som en verdensstjerne. Og så har han masser af erfaring fra aller højeste plan.

Henriette Pedersen
– Ja, han gør det godt, han er god på holdet. Jeg er selv leder og sammenligner ofte mine ansatte med et fodboldhold, der er brug for forskellige typer. Det er forskellige personligheder, der får et hold til at fungere, og han er et rigtig godt individ på holdet.

Laura Baltzer Larsen
– Ja, han er rigtig god. Han spiller godt og han er en fysisk stærk spiller, men han er meget skadet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top