fbpx
Skæve historier blev til teater
Skæve-historier_Skuespillere-på-stole.jpg
Lørdag d. 1. marts var der børneteater på Glostrup Bibliotek. Stykkerne var lavet over Kim Fupz Aakesons bedste historier.
GLOSTRUP På biblioteket i Glostrup kan man andet end at låne bøger, f.eks. se børneteater.

Der var mange smil og børnegrin på Glostrup Bibliotek, da Teater Patrasket i lørdags optrådte med et udvalg af Kim Fupz Aakesons bedste historier i forestillingen ”Skæve Historier”.
Med fem simple træstole, en overheadprojektor, en spillende wii-controller, en tekniker og to ferme skuespillere blev en håndfuld af Kim Fupz Aakesons bedste historier i lørdags til skævt og finurligt teater i salen under Glostrup Bibliotek.
Med kyndig teknikerhjælp fra den også på scenen synligt placerede tekniker Ivan Perard fik skuespillerne Thomas Danielsen og Maria Myrgård i løbet af 45 minutters tid skabt en masse skøn og begavet morskab ud af de fem små Kim Fupz Aakesons historier: ’Verdens Uartigste Dreng’, ’Kong Gulleroth’, ’Hr. Wilders Stjerne’, ’Mor’ og ’Pigen Der Huskede Det Hele’.
De fremmødte børn og forældre var godt underholdt under forestillingen lavet over historier, som de fleste af dem kendte i forvejen. Kim Fupz Aakesons historier giver ofte mange sjove oplæsningsstunder rundt om i de små hjem. Der var også tid til at børnene kunne hilse på skuespillerne efter forestillingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top