fbpx
’Roll the Dice’ – Brætspilsdag på Glostrup Bibliotek
GLOSTRUP I Berlin har man hele Brætspilscafeer, der bugner af folk, der vil dyste mod hinanden rundt om et bord. På Glostrup Bibliotek vil de gøre kunsten efter.

I lørdags afholdt biblioteket for første gang `Roll the Dice´, en hel brætspilsdag for unge mellem 13-30 år.  Der var stort gå-på-mod for at lære nye spil at kende hos de fremmødte unge. Der blev spillet spil som ”Kings of Tokyo”, ”Small World”, ”Escape the Temple” og ”Rampage” under kyndig vejledning af brætspilsbibliotekar Bjarne Norberg Pedersen. Samtlige deltagere havde derfor god mulighed for at vinde i en fair kamp om titlen som dagens Brætspil-Mester.
På biblioteket var der stillet klar med drikkevarer, slik og snacks samt diverse brætspil for både nybegyndere og de mere erfarne spillere. Hen mod aftenen kunne biblioteket servere chili con carne for de engagerede deltagere og der blev gået til fadet med stor iver inden anden spilrunde gik i gang.
`Roll the Dice´-arrangementet var lavet i samarbejde med Piet Papageorge fra Solvang Gruppen, Danske Spejderkorp. Både biblioteket og spejderne glæder sig til lignende arrangementer i fremtiden og håber at flere brætspilsentusiaster vil lege med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top