fbpx
Påskekyllinger og påskebørn på Glostrup Bibliotek
GLOSTRUP Lørdag mødtes forårsklare og initiativrige børn med Anne-Sophie Helger på Glostrup Bibliotek.

I det kreative værksted, blev papir, saks og lim brugt ihærdigt til at skabe skønne påskedekorationer af forskellige natur- og genbrugsmaterialer.
Især pensler og maling var flittigt benyttet og påskeæg i alle tænkelige farver blev til. Det samme gjaldt, da der skulle limes gule fjer på små påskekyllinger, hvor koncentrationen var krævet for at få det helt rette påske-’look’.
Grafiker Anne-Sophie Helger har været med til at afvikle Lørdagsværksteder på biblioteket i de sidste par sæsoner. Lørdagsværkstederne er meget populære hos børn og forældre. Der er tilmelding til værkstederne, og de er næsten altid fyldt op. Anne-Sophie Helger besøger Glostrup Bibliotek igen 3. maj. Her vil børnene blandt andet kunne prøve kræfter med at male potter til haven. Arrangementet afholdes i forbindelse med ’Byt planter, tøj og legetøjsdagen’, hvor også voksne kan blive inspirerede, hvad angår både haven og sommergarderoben. Se mere om arrangementet på Glostrup Biblioteks hjemmeside under kulturkalenderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top