fbpx
Østdanske mestre hos VAT Copenhagen
SVØMNING To svømmere fra VAT Copenhagen kan bryste sig af titlen ’Østdanske Mester’ på langbane efter mesterskabet blev afviklet i Ballerup

Østdanske junior- og seniormesterskab i svømning på langbane blev afviklet i Ballerup i weekenden den 28. februar til 2. marts. Status efter mesterskabet er, at to svømmere fra VAT Copenhagen nu kan bryste sig af at være østdansk mester. Josefine Pedersen blev østdansk mester i 50 meter brystsvømning for juniorsvømmere. Anders Jensen – der er svømmende træner – blev dobbelt østdansk mester for seniorsvømmere, idet han slog ind i bedste tid på både 50 meter og 200 m eter rygsvømning.
Josefine tog ydermere sølvmedaljen i både 100 meter og 200 meter brystsvømning. En tredje svømmer fra VAT Copenhagen svømmede sig også til medaljer. Victor Drevskich fik en sølv og en bronze medalje, da han slog ind i anden bedste tid i 400 meter medley og i tredje bedste tid i 1.500 meter fri for juniorsvømmere.Succes efter hård træningslejr
– Eliteholdet har lige været på 2 ugers hård træningslejr i Tyrkiet, hvor træningsindsatsen var fantastisk, udtaler Jakob Andkjær, der sammen med Anders Jensen er træner for VAT Copenhagens Elitehold. – Mange svømmere har rykket deres niveau både tidsmæssigt og personligt. Og glædeligvis kan jeg konstatere, at flere svømmere satte personlige rekorder til mesterskabet, fortæller han videre.
Næste mål for Eliteholdet er Danish Open, hvor de skal svømme mod Danmarks stærkeste svømmere. Senere deltager holdet i Danske Hold Mesterskaber, som er et vigtigt stævne for holdet. Her skal sammenholdet og tiderne gå op i en højere enhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top