fbpx
Nye tider og trends i Inspiration
Glostrup-personale.jpg
Her personalet i Glostrup Shoppingcenters Inspiration. Nyåbningen af Inspiration i Glostrup Shoppingcenter fejres ud over et væld af særlige åbningstilbud, små overraskelser til kunderne – og en stor åbningskonkurrence, hvor præmierne er flotte Royal Copenhagen varer. Foto: Inspiration.
GLOSTRUP Siden 2008 har Inspiration i Glostrup Shoppingcenter holdt til ved torvet i midten af centeret, og gitteret er rullet ned for sidste gang på denne placering.

Torsdag den 27. marts slår Inspiration dørene op til en helt ny butik lige ved centerets hovedindgang fra Roskildevej.
Her vil man direkte fra hovedvejen, eller via rulletrappen fra de mange hundrede gratis p-pladser, komme stort set direkte ind den nye Inspiration, som er indrettet efter et nyt livsstilskoncept.
Butikschef Birgitte Kræmmer fortæller.
– I Inspiration har vi stor fokus på boligtrends og gastronomi. Det ser man tydeligt i vores vareudvalg og i butikken. Ideen med vores nye butikskoncept er, at et besøg i Inspiration skal være en oplevelse i sig selv. En lille treat, man kan unde sig. Et pusterum, hvor man lader sig inspirere og nyder hyggen ved at shoppe. Hvor stemningen er afslappet og hvor man kan få nogle gode oplevelser – også nogle, man ikke lige havde regnet med.

En ny måde at shoppe på
Rent visuelt er der sket meget i den nye butik. Blandt andet kan man glæde sig til det nye trend-område med spændende varer fra leverandører som Ferm Living, Lucie Kaas, Broste, H. Skjalm P, Muubs, Bloomingville m.fl. Kendte mærkevarer som Royal Copenhagen og Pillivuyt er nu samlet i særlige shops, så kunder og samlere har overblik over hele sortimentet. Og i den nye bagesektion spænder vareudvalget over alt, lige fra smarte varer som breadmaker til køkkenredskaber og –tilbehør fra Mette Blomsterberg.
Et helt nyt tiltag i butikken er det mobile køkken, hvor eksperter fra tid til anden kommer og deler ud af deres gastronomiske tips og tricks. Nyt er også det hyggelige lounge-område, hvor kunderne og butikkens personale sammen kan slå sig ned og få en snak.

Kvalificeret hjælp
Birgitte Kræmmer fortsætter: – Mit personale og jeg glæder os vanvittig meget til at byde velkommen i vores nye flotte butik. Vi er et godt mix af erfarne fagudlærte sælgere og friske assistancer. Så nu kan vi nærmest ikke vente med at vise det hele frem, inspirere, servicere og hygge om de – forhåbentlig – rigtig mange kunder, som lægger vejen forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top