fbpx
Nye ansigter i Folkeoplysningsudvalget
BRØNDBY Folkeoplysningsudvalget i Brøndby Kommune kommer til at bestå af både nye ansigter og gamle kendinge i den nye sammensætning. Det blev resultatet af et spændende valgmøde der blev afholdt i Kulturhuset Brønden torsdag den 6. marts

Foreningerne var mødt talstærkt frem til valgmødet, for at sikre deres kandidater størst mulig opbakning. Omkring 30 foreningsrepræsentanter fordelt på 5 foreningsområder skulle afgøre sammensætningen af det nye Folkeoplysningsudvalg for den kommende 4-årige valgperiode. Flere foreninger mødte op med både deres egen kandidat og flere stemmeberettigede medlemmer og derfor endte det i enkelte tilfælde med regulære kampvalg om pladserne i udvalget. Valgmødet endte dog i fred og fordragelighed og da røgen havde lagt sig og de nye medlemmer blev samlet, var der mange nye ansigter at hilse på.
De indstillede førstegangs-valgte til pladserne er Henrik Christensen fra Brøndby Tennis Klub, Jan G. Møller fra Brøndbyernes IF, amatørafd., Gitte Christiansen, Brøndby Strand Gymnastikforening, Maria Vogter, Kulturforeningen for Brøndbys Ungdom og Rolf Hoff Hansen, AOF Brøndby. Eneste genganger er Peter Christiansen fra Kiowa-Ringebæk spejderne. Fra Kommunalbestyrelsen er valgt Michael Buch Barnes (S), Vagn Kjær-Hansen (SF) og Per Jensen (S).
Inden udvalget formelt kan træde sammen, skal udvalgets endelige sammensætning godkendes af Kommunalbestyrelsen på deres møde d. 9. april. Herefter er der konstituering inden udvalget kan komme i arbejdstøjet og begynde arbejdet med de kommende års udfordringer. De omhandler bl.a. revideringen af kommunens Folkeoplysningspolitik og uddelingen af puljemidler fra udvalgets egen Udviklingspulje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top