fbpx
Normalt og unormalt?
DEBAT Af SSP-Jonas, Glostrup I den forgangne uge har alle 8. klasserne i Glostrup Skole haft besøg af SSP, hvor emnet har været flertalsmisforståelser og sociale overdrivelser angående alkohol.  Ligeledes har der været forældremøder med SSP på hver af de fire afdelinger i Glostrup Skole og heldigvis forstår langt de fleste forældre det fornuftige i, at […]

Af SSP-Jonas, Glostrup

I den forgangne uge har alle 8. klasserne i Glostrup Skole haft besøg af SSP, hvor emnet har været flertalsmisforståelser og sociale overdrivelser angående alkohol.  Ligeledes har der været forældremøder med SSP på hver af de fire afdelinger i Glostrup Skole og heldigvis forstår langt de fleste forældre det fornuftige i, at børn på 8. klassetrin (14-15 år) ikke skal have serveret alkohol eller have lov til at drikke. Samtlige kendte undersøgelser viser nemlig, at børn og unge der lærer at drikke hjemme – eller får lov – drikker betydeligt tidligere og væsentligt mere, når de er ude på egen hånd. Derfor er det selvfølgelig helt forkert at tro, at man gør sit barn en tjeneste ved at give lov til alkohol i så ung en alder. Udover et klart NEJ! til alkohol, blandt langt de fleste forældre, blev der også enighed om, at børn ikke skal rende rundt om natten. Dette bl.a. henset til de udfordringer der forår og sommer opstår i Glostrups parker, hvor unge skaber uro og efterlader affald. Dette var forældrene helt med på, så forhåbentlig går Glostrup Kommune et smukt forår og en dejlig sommer i møde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top