fbpx
Mand antastede elev
VALLENSBÆK I uge 9 var der et tilfælde på skolevejen ved Egholmskolen i Vallensbæk, hvor en elev blev antastet af en mand i bil. Borgerne bedes om stadig at være på vagt

Pædagogisk Afdelingsleder Flemming Hartmann skriver på Egholmsskolens intranet, at eleven først blev forsøgt overtalt og derefter beordret ind i bilen.
– Hvilket lykkeligvis ikke blev efterkommet af eleven, fremgår det af intranettet. Det viser sig nu, at der har været endnu et tilfælde, hvor en mand, ligeledes i bil, har haft til hensigt at blotte sig for en elev.
Episoderne er blevet politianmeldt, skriver Hartmann på intranettet den 5. marts. Han fortsætter:
– Situationen har været drøftet med såvel lokalpoliti som med skolechef og -direktør.
Vi vil anbefale alle forældre, at tale med børnene om hvordan de skal agere, hvis situationen igen skulle opstå.
Skulle der opstå betænkelige situationer, vil vi opfordre jer til straks at kontakte politiet, og efterfølgende kontakte skolen.
Torsdag i sidste uge giver Flemming Hartmann en opdateret kommentar, efter lokalpolitiet har fået henvendelser fra borgere, dog uden at disse er ført til nogen videre opklaring. Han understreger, at der ingen lignende episoder har fundet sted siden udmeldingen på intranettet.
– På skolen har vi taget de to episoder, der havde en del tilfælles, fordi personen gerne ville have børnene ind i en bil, meget alvorligt. Vi skal dog stadig bede folk være meget opmærksomme på, hvis der er nogen, der kommer i bil, og vil have børn til at hoppe ind. Men man skal også passe på ikke at mistænkeliggøre folk, som er uskyldige, siger Flemming Hartmann.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top