fbpx
Læserarrangement: De gode ideers eftermiddag
HELE OMRÅDET Opfinderrådgivningen og model- og prototypeværkstedet Fablab TI på Teknologisk Institut inviterer på Vestegns-eftermiddag i de gode ideers tegn. Kom og hør hvordan de gode ideer opstår, hvordan vi rådgiver borgenes ideer og fører de bedste til licensaftaler med eksisterende virksomheder som producerer og sælger dem. Til eftermiddagen viser vi deltagerne produkter og opfindelser og fortæller […]

Opfinderrådgivningen og model- og prototypeværkstedet Fablab TI på Teknologisk Institut inviterer på Vestegns-eftermiddag i de gode ideers tegn.
Kom og hør hvordan de gode ideer opstår, hvordan vi rådgiver borgenes ideer og fører de bedste til licensaftaler med eksisterende virksomheder som producerer og sælger dem.
Til eftermiddagen viser vi deltagerne produkter og opfindelser og fortæller om, hvordan de er opstået, udviklet og blevet realiseret på markedet.
Vi præsenterer også vores model- og prototypeværksted Fablab TI. Et værksted alle borgere har adgang til at komme og bruge på tirsdage og onsdage og lære at lave modeller og prototyper af jeres ideer med 3D printere, laser cutter, folie plotter og CNC-fræser.

Dato
Onsdag 23. april kl. 16-18

Pris
Gratis. Vi serverer kaffe, vand og småkager.

Mødested
Teknologisk Institut, Gregersensvej 1,
Indgang 1F, 2630 Tåstrup

Tilmelding
Skriv dit navn adresse, e-mail og telefonnummer på tilmeldingen. Husk at skriv hvor mange i kommer.
Send enten e-mail til Anette Høgh Sonnichsen på ahso@teknologisk.dk eller send med posten til: Teknologisk Institut,
Att. Opfinderrådgivningen/Anette Høgh Sonnichsen
Gregersensvej 1F, 2630 Taastrup
Tilmelding senest 15. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top