fbpx
Lad os beholde vores smukke søbred
DEBAT Af Knud Nielsen, Bøgstedvej i Vallensbæk Strand Der har det seneste års tid været tilløb til at bygge ved søbredden til Ringebæk Sø i Vallensbæk. Området fremstår i dag meget harmonisk og tiltrækker mange fra hele kommunen både til løbeaktiviteter og til en søndagstur på Sivstien, som løber langs søen. Senest er kommunen på vej […]

Af Knud Nielsen, Bøgstedvej i Vallensbæk Strand

Der har det seneste års tid været tilløb til at bygge ved søbredden til Ringebæk Sø i Vallensbæk. Området fremstår i dag meget harmonisk og tiltrækker mange fra hele kommunen både til løbeaktiviteter og til en søndagstur på Sivstien, som løber langs søen.
Senest er kommunen på vej med en dispensation, som vil betyde byggeri meget tæt på søen. Da kommunen samtidig kræver, at grunden hæves for at mindske oversvømmelsesrisikoen, betyder det at det kommende byggeri vil blive meget dominerende i forhold til de øvrige boliger i området.
Ikke alene vil byggeriet virke dominerende set fra Sivstien. For os som naboer  vil det også give gener i form  af indkig i haver og boliger, da grunden skal hæves i forhold til nabogrundene.
Sagen behandles på kommunalbestyrelsens møde den 26. marts. Jeg vil opfordre til at der ikke gives dispensation, alternativt til at kravet om at hæve grunden frafaldes. Det gælder den specifikke byggesag, som er under behandling for øjeblikket, men også for at forhindre fremtidigt byggeri helt tæt på søbredden, som vil spolere den smukke promenade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top