fbpx
Koncerterne
GLOSTRUP Læs her, om Glostrup Bios planer for koncerterne

Den første koncert afholdes 15. marts kl. 20.00. Det er en dobbeltkoncert med overskriften Memories of the 80’s. Der vil blive leveret god og solid West Coast rock og funky musik over en bred vifte.
I første del af koncerten spiller Glostrup-bandet The Power Play solid West Coast Rock. The Power Play blev oprindeligt dannet i 1987 og er nu genforenet efter en pause på 20 år.
I anden del spiller West Coast 80’s, der også kalder sig The Toto/Gabriel Project efter de store forbilleder: Amerikanske Tot og engelske Peter Gabriel.
Allerede 5. april kl. 20.30 er der dobbeltkoncert igen, og denne gang er det i en helt anden genre. Under overskriften Light, Groovy, Lynt byder bandet Creedence først og fremmest på de kendte sange fra Creedence Clearwater Revival og John Fogerty’s katalog. Musikken spænder fra country over rock’n roll til beat.
Bandet huskes af mange for en forrygende koncert ved Glostrup Kulturnat i 2013. Resten af aftenen bliver lun dansk musik inspireret af Gasolin og Kim Larsen. Denne afdeling leveres af ingen ringere end multimusikeren Søren Sebber og Jan ”Lune” Carlsen.

Dobbelkoncert
Den sidste dobbeltkoncert, der er planlagt i denne omgang, finder sted 13. juni kl. 20.00. Denne gang sættes der fokus på forskellige sider af countrymusikken. Det lokale band, Gigi and the Gents, spiller både traditionel og nyere country. I anden afdeling skal vi mere over i bluegrass afdelingen.
Bandet Ungrassified spiller upoleret og autentisk musik, som det blev spillet, inden verden gik af lave. Bag hvert af instrumenterne finder vi dedikerede musikere, som hver gang leverer varen uforfalsket og ærligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top