fbpx
Kolonihavehuse brænder – ved du noget?
IMG_0077.jpg
Foto: Mathias Øgendal.
BRØNDBY Den tredje brand i Brøndbys kolonihavehuse på kort tid får nu Folkebladet og Københavns Vestegns Politi til sammen at efterlyse borger-tips om brandene. Sig frem, hvis du ved noget

Onsdag i sidste uge blev Vestegnens Brandvæsen tilkaldt kl. 21:39 Bjerrelund i Brøndbys Strandesplanade, hvor et kolonihavehus brændte.
Branden er den tredje inden for kortere tid.
– Desværre er det ikke første gang, at et skur i den nyttehave brænder. Ser vi tilbage igennem årene, er det faktisk sket med jævne mellemrum, siger Allan Runager, der selv har erfaring fra brandvæsenet og i dag sidder i Brøndbys Kommunalbestyrelse for Dansk Folkeparti.
– Påsatte brande og hærværk skaber forståeligt nok utryghed hos borgerne, og i sidste ende stigende forsikringspræmier som tilfældet var sidste år i Albertslund. Vi skal som politikere utrætteligt arbejde for at øge borgernes tryghed.
Runager lufter muligheden for at hyre et privat vagtfirma, hvis politiets ressourcer ikke rækker til eventuel opklaring.
Vicepolitikommissær Henrik Hougaard fra Københavns Vestegns Politi forklarer til Folkebladet, at efterforskerne er på bar bund, når det kommer til sammenhæng og motiv.
– Så vi hører meget gerne fra borgerne, om man kender til interne stridigheder eller mistænkelige personer i området. Der er ingen sammenhæng med brandene i Albertslund, men vi så dog en række brande her i Brøndby for et år siden, hvor der var ret meget gang i den, så det er klar, at vi gerne vil vide mere. Vær derfor opmærksoms, appellerer Henrik Hougaard.

Skriv til os
Har du en kommentar eller et tip, så skriv til Folkebladets journalist Heiner Lützen Ank på heiner@folkebladet.dk. Du kan også skrive til vicepolitikommissær fra Københavns Vestegns Politi, Henrik Hougaard, på hho008@politi.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top