fbpx
Kendismøde i biografen
IMG_4435.jpg
Både foredragsholder og gæster nød en god aften i Glostrup Bio. Foto: Holger Pedersen.
GLOSTRUP Instruktør Charlotte Sachs Bostrup kiggede forbi Glostrup Bio til et foredrag om sin film.

Det er længe siden, der har været en så charmerende oplevelse i forbindelse med så dyster en film. Sådan beskriver Glostrup Bio selv aftenen, hvor instruktør Charlotte Sachs  Bostrup var forbi Glostrup Bio for at fortælle om sin nye film Kartellet.
Salen var praktisk taget fyldt. Medlemmer af Sofarækken fik gratis billet som en af årets frie film, og resten af sæderne var solgt  til almindelig billetpris.
Charlotte Sachs Bostrup, der er vokset op i Taastrup, havde megen fornøjelse af at gense en af sin barndoms og ungdoms yndlingsbiografer. Medlemsbladets redaktør havde interviewet hende i december og ved denne lejlighed aftalt dagens arrangement.
Inden filmen blev instruktøren interviewet på scenen. Det gik mest på baggrunden for filmen Kartellet, der bygger ret præcist på virkelige korruptionsskandaler i byggebranchen. Vi hørte om, hvordan en sådan film forberedes og optages. Dagen før var en af de to mænd, hvis historier i særlig grad ligger til grund for filmen, blevet interviewet på tv. Og først den følgende torsdag havde filmen danmarkspremiere. Glostrup Bio havde virkelig ramt det rigtige øjeblik.

Spurgte løs
Efter filmen gik Charlotte Sachs Bostrup på scenen igen for at besvare spørgsmål fra salen. Aldrig har der da vist været så stor spørgelyst og så gode spørgsmål fra publikum. Spørgsmålene blev besvaret på en enestående informativ og charmerende måde. Der var stor begejstring for filmen – og for instruktøren.
Til sidst rundede biograflederen arrangementet af. Der blev uddelt god vin fra Vinstokken og et diplom, der indføjer Charlotte Sachs Bostrup i rækken af æresmedlemmer i Sofarækken.
Der er ingen tvivl om, og også Charlotte havde en god eftermiddag i Glostrup Bio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top