fbpx
Gratis billetter til foredraget med Akkari
GLOSTRUP Som nævnt tidligere i Folkebladet kommer Ahmed Akkari og holder foredrag på Glostrup Bibliotek d. 1. april. Gratis billetter til foredraget kan afhentes på Glostrup Bibliotek, Kildevældets Alle 5, Glostrup i åbningstiden eller downloades på www.glostrupbib.dk fra og med mandag 10. marts til fredag 28. marts 2014. Begrænset antal billetter, der er rift om billetterne.

Som nævnt tidligere i Folkebladet kommer Ahmed Akkari og holder foredrag på Glostrup Bibliotek d. 1. april.
Gratis billetter til foredraget kan afhentes på Glostrup Bibliotek, Kildevældets Alle 5, Glostrup i åbningstiden eller downloades på www.glostrupbib.dk fra og med mandag 10. marts til fredag 28. marts 2014.
Begrænset antal billetter, der er rift om billetterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top