fbpx
Formanden træder tilbage
BRØNDBY Efter generalforsamlingen d. 11. marts i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Hvidovre/Brøndby 2014, har Hajg Zanazanian nu tidligere formand valgt, at træde tilbage fra posten. Efter 1 ½ år som formand har foreningen oplevet en positiv fremgang. – Der er kommet en del nye medlemmer, vi er blevet mere synlige udadtil både på de sociale medier, men […]

Efter generalforsamlingen d. 11. marts i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom Hvidovre/Brøndby 2014, har Hajg Zanazanian nu tidligere formand valgt, at træde tilbage fra posten.
Efter 1 ½ år som formand har foreningen oplevet en positiv fremgang.
– Der er kommet en del nye medlemmer, vi er blevet mere synlige udadtil både på de sociale medier, men også i lokalsamfundet. Vi har også fået valgt en DSU’er ind i byrådet i Brøndby. Fundamentet for endnu mere fremskridt er nu skabt og vi i bestyrelsen vil gerne ønske den nye formand Harun Muharemovic tillykke med formandsvalget, der blev enstemmigt vedtaget af generalforsamlingen, siger Hajg Zanazanian.
Harun der er bosiddende i Brøndby Strand overtager nu den største ungdomspolitisk organisation i både Hvidovre og Brøndby med en fremgang på 50 procent af unge medlemmer fra Brøndby. Derudover blev de resterende seks medlemmer af bestyrelsen genvalgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top