fbpx
Flere vil lære at sejle efter afmatning
806-North-1.jpg
Læs mere på vallensbaeck-sejlklub.dk. Foto: VSK.
SEJLADS Interessen for at blive komme på sejlerskole i Vallensbæk Sejlklub er atter stigende efter flere års afmatning som følge af den økonomiske krise

Efter et par år med mere begrænset tilslutning har 14 elever allerede tilmeldt sig dette års grundlæggende undervisning, som slutter med duelighedsprøve anerkendt af Søfartsstyrelsen, mens otte har meldt sig til andet års supplerende undervisning.
22 erfarne, frivillige instruktører står til elevernes rådighed på VSK’s sejlerskole. Den har eksisteret som meget aktiv i godt 30 år og er den ene af de to første skoler, som for fem år siden blev certificeret gennem Dansk Sejlunion (svarende til ISO-certificering). Det giver garanti for, at alle krav, der sikrer, at eleverne – og dermed også andre søfarende – kan færdes trygt og sikkert til søs, er opfyldt.
Der undervises i praktisk sejlads i den første af to sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top