fbpx
Findes Årets Håndværker 2014 i Glostrup?
retsHåndværker.jpg
Henriette Mørup. Foto: Privatfoto.
GLOSTRUP En professionel fagjury kårer for tredje år i træk, de mange dygtige håndværkere, der findes, når Cirkusbygningen danner rammerne for Awardshowet Årets Håndværker 2014, den 8. april.

Henriettemaler.dk beliggende i Glostrup er for anden gang nomineret blandt de bedste til Årets Maler.
Henriettemaler.dk har været i gennem en udvælgelse blandt mere end 2.000 andre virksomheder, der har været med i opløbet om at blive årets håndværkere i de 13 kategorier.
Vinderne præmieres med bronzestatuetten ”Smiley håndværk – din garanti” og æren ved at kalde sig Årets Håndværker 2014.
Henriettemaler.dk er et lille malerfirma som har ligget i Glostrup siden det så dagens lys i 2006. Malerfirmaet er stiftet af Henriette Mørup Sørensen som foreløbig også er eneste med daglig gang i virksomheden, men med en del at se til kræver det muligvis flere hænder i fremtiden.
– Alt for mange har dårlige oplevelser med at have håndværkere, hvilket jeg synes er synd, da faget måske ofte mangler lidt stolthed. Jeg forsøger at gøre det til min fornemmeste opgave at give kunderne en god oplevelse med at have håndværkere I huset og med nomineringen føler jeg faktisk allerede, at det er lykkedes, men ingen tvivl om, at jeg håber på at løbe af med titlen Årets Maler 2014, siger Henriette Mørup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top