fbpx
Er beboerne i Hvissinge blevet spurgt?
DEBAT Af Jytte Haagensen, V. Lindeskov 43 i Glostrup Med stor undren erfarer jeg at bestyrelsen i Hvissinge kulturcenter er gået af. Et kulturcenter der har kørt i 25 år og det bare går derudad. Et brev blev sendt på et tidspunkt ”uheldigt formuleret ” der er blevet skrevet og sagt undskyld flere gange, skulle man […]

Af Jytte Haagensen, V. Lindeskov 43 i Glostrup

Med stor undren erfarer jeg at bestyrelsen i Hvissinge kulturcenter er gået af. Et kulturcenter der har kørt i 25 år og det bare går derudad.
Et brev blev sendt på et tidspunkt ”uheldigt formuleret ” der er blevet skrevet og sagt undskyld flere gange, skulle man ikke se at komme videre.
Et kulturcenter der er arrangeret over al forventning til alle forskellige gøremål, hjælp til sankthans, juletræsfesten og alle deres fisketure, bus til Odense zoo, Blå Planet, vinsmagning, den store sommerfest og sidst men ikke mindst banko, med altid mange frivillige til hjælp.
Tre afdelinger vælger, de ikke vil støtte med et beløb på ca. 40 kr. om året pr. hustand, hvor er vi henne, beboerne indbetaler disse penge hvert år og gør det stadig, så mit spørgsmål, hvem der har taget disse beslutninger? Til min store overraskelse står min egen afd. som ikke betaler, hvad jeg ikke er underrettet om og heller ikke ville støtte, hvad med beboerne i de andre afd.?
Vi har i Hvissinge de sidste år fået spørgeskemaer om det sociale liv i området, med mindre gode resultater og nu vil man genere det arbejde, der står for det mest sociale her i Hvissinge, hvad er den skjulte agenda?
Jeg håber selvfølgelig der findes en udvej for Hvissinge kulturcenters gamle bestyrelse og alle de frivillige der vil være med til at gøre en forskel, så jeg ser frem til et gensyn, specielt i jubilæumsåret, som i har glædet jer til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top