fbpx
Én dag som verdensstjerner for AG Håndbolds ungdom
Glostrup-HaÌŠndbold-Galla-1.jpg
Der var liv og glade dage i Glostrup Hallen, hvor spillerne gik til stålet. Stemningen stod blandt andet speaker Michael Marinelli for. Foto: Brian L. Jensen. og Privatfoto.
GLOSTRUP Dét der startede som tre U10 drenges spørgsmål til en forælder blev i løbet af 3 måneder til et kæmpe arrangement i Glostrup Hallen for 22 ungdomshold og mange hundrede tilskuere.

Ideen startede med, at drengene fra Glostrups U10 hold havde oplevet, at blive råbt op hver gang de scorede i en udekamp mod Himmelev. Dét ville de nu også prøve på hjemmebane.
Hvad skulle der til? Lidt musik og en mikrofon? Men det skulle være langt større og bedre end noget børnene havde oplevet tidligere og inden vi havde set os om, så var den ene kamp blevet til en hel håndboldgalla for 11 AG hold (U9-U16) og deres modstandere udtaler forælderen Michael Marinelli, som var blevet lokket af børnene 3 måneder tidligere.
Andre forældre, AG’s frivillige, kommunen, Glostrup Idrætspark og lokale sponsorer støttede op om projektet og gjorde en kæmpe indsats. Målet med dagen var, at børnene skulle føle sig som verdensstjerner for en dag!
Så alle sejl var sat ind og vi har efter måneders hårdt arbejde skabt en fantastisk dag for børnene fortæller Betina Herreborg fra AG’s ungdomsafdeling, som ligeledes var en af ildsjælene bag arrangementet.

Rød løber og bold
Resultatet så vi så søndag den 16. marts.
Rød løber, forplejning i omklædningsrummene, klappepap til tilskuerne, indløb i spotlight, spillerkåringer af Nybolig, Fit & Sund, SPAR samt borgmester John Engelhardt, flotte præmier og en DJ der fyrede op under de mange hundrede tilskuere.
– Der var musik til kampene og præsentationen af spillerne ledte tanken hen på en Champions League-kamp. Jeg er sikker på, at de unge mennesker har fået en oplevelse, som de sent glemmer, siger John Engelhardt.
Selv KIF Kolding København støttede op om arrangementet og gav præmier samt 2 fribilletter til alle spillere på de 22 hold.
– Der er ingen tvivl i mit sind. Denne dag var helt speciel og en børnene vil huske i mange år frem. Og jeg er sikker på, at Galla historien bliver fortalt i frikvarteret – ikke bare på skolerne i Glostrup, men på mange skoler på hele Sjælland siger Michael Marinelli, der var speaker på dagen.
– Her til morgen (mandag, red.) blev jeg ringet op af en forælder fra AB, som blot ville takke på børnenes samt forældrenes vegne for den bedste håndbold dag i hans søns liv – selvom de tabte til Glostrups U10 drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top