fbpx
Elever fra Brøndbyvester skal forme grønt Europa
Præsentationer-i-grupper.jpg
Her fra præsentationen i grupper. Læs mere om konkurrencen på eurovisionschoolcontest.dk. Foto: Eurovision.
BRØNDBY Det bliver en spændende og lærerig dag, når kickstarterne fra Eurovision School Contest lægger vejen forbi Brøndbyvester Skole

Som en del af det Europæiske Melodi Grand Prix skal en af skolens klasser forme et kunstværk, der visualiserer fremtidens grønne Europa.
I anledning af det Europæiske Melodi Grand Prix har Eurovisionen inviteret skoleelever fra hele Danmark og Skåne til at deltage i konkurrencen Eurovision School Contest.
I konkurrencen skal eleverne sammen med deres lærer få idéer til, hvordan Europa kan blive mere grønt og bæredygtigt og derefter omsætte deres idéer til et kunstværk.
De ti bedste bidrag bliver udstillet under Melodi Grand Prixet og vinderen hyldet til en finaleevent med 5.000 børn.
Brøndbyvester Skole i Brøndby var er blandt de skoler, som har tilmeldt sig konkurrencen, og derfor fik de torsdag den 20. marts besøg af kickstarterne fra Eurovision School Contest, der hjalp dem i gang med at omsætte deres kreative idéer til et kunstværk.

– Når det Europæiske Melodi Grand Prix kommer til Danmark i maj, vil Europas øjne være rettet mod os. Derfor er vi super glade for, at eleverne kan hjælpe os med at inspirere hele Europa til, hvordan vi sammen kan gøre Europa mere grøn, siger Mikkel Bechshøft, som er projektansvarlig for Eurovision School Contest

Finalen
Konkurrencen kulminerer ved et brag af en finaleevent, som bliver en del af generalprøverne til det Europæiske Melodi Grand Prix i B&W-hallerne den 7. maj.
De ti bedste kunstværker bliver nomineret til førstepladsen, og eleverne fra de ti klasser bliver automatisk inviteret til finaleeventen. Blandt de andre deltagende klasser trækkes lod om de resterende 5.000 billetter.
Emmelie de Forest er ambassadør for Eurovision School Contest, og juryen i konkurrencen består blandt andre af EU’s klimakommissær Connie Hedegaard samt Executive Producer på Eurovision Song Contest 2014 Pernille Gaardbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top