fbpx
Ej letbaneløn og ikke udelt tilfreds med Udbetaling Danmark
GLOSTRUP På sidste uges forside af Folkebladet hedder det sig, at borgmester John Engelhardt på ingen måde er bekymret for, at Udbetaling Danmark står for udbetaling af kontanthjælp. Det er ikke korrekt, hvilket også kan læses inden i avisen. – Det forekommer mig helt naturligt, at vi i et lille land som Danmark centraliserer eksempelvis udbetaling […]

På sidste uges forside af Folkebladet hedder det sig, at borgmester John Engelhardt på ingen måde er bekymret for, at Udbetaling Danmark står for udbetaling af kontanthjælp. Det er ikke korrekt, hvilket også kan læses inden i avisen.
– Det forekommer mig helt naturligt, at vi i et lille land som Danmark centraliserer eksempelvis udbetaling af ensartede offentlige ydelser som eksempelvis folkepension, siger John Engelhardt og understreger så sin lokale pointe.
– Derfor kan det alligevel sagtens være sådan, at hver enkelt kommune finder egne løsninger i den sidste ende. I Glostrup valgte vi eksempelvis politisk ikke fuldt ud at spare det beløb, vi fik mindre i bloktilskud som følge af tilblivelsen af Udbetaling Danmark med den begrundelse, at vi ønskede at give vores borgere en bedre service.
 
Får ikke letbaneløn
I avisen den 26. februar har Folkebladet formuleret sig uklart i artiklen på side 12 ”- Det er ren paradeforestilling uden indhold” med sætningen: ”Socialdemokraterne synes, at 50 procent af borgmesterens løn i formandshonorar er for meget”. Sætningen giver indtrykket af, at John Engelhardt får løn for at sidde i bestyrelsen for letbanen, men det gør han ikke. Meningen var at illustrere et størrelsesforhold. John Engelhardt får kort sagt ikke en krone.
Folkebladet beklager begge misforståelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top