fbpx
Døgnrapporten
POLITI 86-årig fattede mistanke GLOSTRUP. Fredag den 21. marts kl. 16.53 blev en 86-årig kvinde udsat for tricktyveriforsøg i sit hjem på Asylvej. En kvinde ringede på og spurgte om hun havde lyst til hjemmehjælp – den 86-årige fattede mistanke og lod hende ikke komme ind. Hun beskrives som: A: Dansk kvinde, 30-40 år, 160-170 cm […]

86-årig fattede mistanke
GLOSTRUP. Fredag den 21. marts kl. 16.53 blev en 86-årig kvinde udsat for tricktyveriforsøg i sit hjem på Asylvej. En kvinde ringede på og spurgte om hun havde lyst til hjemmehjælp – den 86-årige fattede mistanke og lod hende ikke komme ind. Hun beskrives som:
A: Dansk kvinde, 30-40 år, 160-170 cm høj og almindelig af bygning. Hun havde langt lyst hår og bar briller. Hun var iført en hvid trenchcoat.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Stjal elektronik
BRØNDBY. Søndag den 23. marts mellem kl. 18.15 og 21 stjal tyve elektronik fra tre biler parkeret tæt på Brøndby Stadion. Bilerne holdt på Kirkestellet, Seminarievej og Kirkebakken.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Chokoladetyv anholdt
VALLENSBÆK. Mandag den 17. marts kl. 14.54 anmeldte personale fra et supermarked, at de tilbageholdt en butikstyv. Politiet kørte til stedet. Det drejede sig om en 22-årig mand fra Polen, som forsøgte at stjæle otte plader Marabou chokolade og fire glas Nescafé Gold til en samlet værdi af 484 kr. Han blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Han erkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top