fbpx
Døgnrapporten
POLITI Gaderøvere stjal briller BRØNDBY. Lørdag den 8. marts mellem kl. 00 og 01:30 blev en 69-årig mand udsat for et gaderøveri i tunnelen ved Kulturhuset. To mænd overfaldt ham og stjal hans briller, jakke og pung. Herefter løb røverne i retning mod stationen. De beskrives som værende 25-30 år gamle, ca. 175 cm høje og […]

Gaderøvere stjal briller
BRØNDBY. Lørdag den 8. marts mellem kl. 00 og 01:30 blev en 69-årig mand udsat for et gaderøveri i tunnelen ved Kulturhuset. To mænd overfaldt ham og stjal hans briller, jakke og pung. Herefter løb røverne i retning mod stationen. De beskrives som værende 25-30 år gamle, ca. 175 cm høje og iført mørkt tøj.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Stoffer og alkohol bag rattet
GLOSTRUP. Lørdag den 8. marts kl. 03.06 stoppede en politipatrulje rutinemæssigt en personbil på Ejbydalsvej. Her fik de mistanke til at føreren var spirituspåvirket, hvilket en alkometertest bekræftede. Føreren – en 40-årig mand fra København, blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Herudover blev han sigtet for at være påvirket af euforiserende stoffer. Han erkendte begge forhold.

54-årig butikstyv stjal tøj
GLOSTRUP. Tirsdag den 4. marts kl. 11.13 anmeldte personale fra en tøjbutik på Hovedvejen, at de tilbageholdt en butikstyv. Det drejede sig om en 54-årig kvinde fra Glostrup, som havde stjålet tøj for 1550 kr. Hun blev sigtet for tyveri og erkender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top