fbpx
Døgnrapporten
POLITI Røveri mod Hjem Is-bil BRØNDBY. Lørdag d. 1. marts omkring kl. 19 blev det anmeldt, at der havde været røveri mod en Hjem Is-bil på Brøndby Nord Vej. Gerningsmanden truede med en stor kniv og fik udleveret kontanter, hvorefter han løb fra stedet i ukendt retning. Politiet ledte efter ham i området, men fandt ham […]

Røveri mod Hjem Is-bil

BRØNDBY. Lørdag d. 1. marts omkring kl. 19 blev det anmeldt, at der havde været røveri mod en Hjem Is-bil på Brøndby Nord Vej. Gerningsmanden truede med en stor kniv og fik udleveret kontanter, hvorefter han løb fra stedet i ukendt retning. Politiet ledte efter ham i området, men fandt ham ikke. Han beskrives således:
A. Dreng, ca. 15-17 år, ca. 175 cm. høj og spinkel af bygning. Han var iført en sort jakke med hætte, sorte bukser og et sort/hvidt partisantørklæde. Han talte dansk med lidt accent.

Spirituskørsel og overtrædelse af våbenloven

BRØNDBY. Lørdag d. 1. marts observerede en patrulje en bil, der kørte meget stærkt ud af Roskildevej i Brøndby. Bilen blev standset, og en alkometer-test viste, at føreren af bilen, en 25-årig mand fra Valby,  havde en for høj promille. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Der blev desuden fundet en kniv ved ransagning af bilen, så den 25-årige blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven. Han erkendte begge forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top