fbpx
Dagdrømmende kæmpekor
4.-klassernes-korkoncert-1.jpg
I alt 200 børn dannede tilsammen et kæmpe kor.
VALLENSBÆK Den traditionsrige kor-koncert for 4. klasserne på Vallensbæks tre skoler var igen i år en succes

Igen i år har alle 4. klasses-elever i Vallensbæk Kommune haft fornøjelsen af at have korsang på skoleskemaet i tre dage. Eleverne oplevede, hvordan man målrettet får en stor produktion op at stå og at være en del af et stort flerstemmigt kor.
Forberedelserne foregik i klassernes musiktimer tidligere på året, og blev samlet til en samlet musikalsk oplevelse sammen med et orkester fra musikskolen. Korværket hed ”Dagdrømmen”, og hele projektet forløb ledelse af dirigent Julie Smed Jensen.
”Dagdrømmen” blev opført i Pilehaveskolens sportshal torsdag for de stolte forældre, og fredag holdt eleverne to koncerter for deres skolekammerater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top