fbpx
Brøndby Musikskoles 30-års jubilæumskoncert
MG_1366.jpg
I forbindelse med jubilæet har Brøndby Musikskole fået skrevet en Jubilæumsmelodi. Den hedder ”Musikkens Vej” Foto: Brøndby Musikskole.
BRØNDBY I anledning af at det i denne sæson er 30 år siden Brøndby Musikskole startede med de første elever, afholder Brøndby Musikskole en stor jubilæumskoncert

Til koncerten bliver det muligt at høre en lang række af Brøndby Musikskoles dygtige orkestre og ensembler, derudover er der til denne koncert inviteret orkestre og ensembler fra 3 af Musikskolens venskabsbyer. Der kommer et strygerorkester fra Prag, et skolekorps fra Stange og 3 små ensembler fra Bad Schönborn i Sydtyskland.
I forbindelse med jubilæet har Brøndby Musikskole fået skrevet en Jubilæumsmelodi: ”Musikkens Vej”. Musikkens Vej er skrevet af Emil Hess og Rikke Dedenroth der begge er tilknyttet Musikskolen. Musikkens Vej er blevet opført i forskellige arrangementer til mange af Brøndby Musikskoles koncerter i løbet af jubilæumssæsonen. Ved Musikskolens alternative weekend i starten af november 2013 blev Musikkens vej opført af børnekor og ved Nytårskoncerten sang Brøndbykoret et arrangement for blandet kor. Til jubilæumskoncerten kan publikum høre Musikkens Vej i et helt specielt arrangement for stort orkestre med samtlige deltagere i jubilæumskoncerten, dirigenten af det store orkester bliver komponisten Emil Hess. I alt vil over 140 elever fra Brøndby og venskabsbyer optræde ved koncerten den 5. april

Koncerten Lørdag den 5. april
Kl. 16 i Tjørnehøjhallen
Gratis adgang
Efter koncerten er der fest for alle Musikskolens elever hvor flere af Brøndby Musikskoles orkestre spiller:
Brøndby Bigband
The Sign
Jazzexplosion
Back 2 Black
Medvirkende er også:
Brøndby blæserorkester
Folkemusikorkestret fra Brøndbyøster skole
Klarinetkvartetten
Fløjtegrupperne
Intermezzo og Pink flute
Fra Venskabsbyerne
kommer:
Fénix Chamber
Orchestra fra Prag
Små ensembler fra Bad Schönborn i Sydtyskland
Romedal og Vallset jente- og guttekorps fra Stange i Norge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top