fbpx
Brøndby Gymnasium scorer højt i undervisningsmiljøet
IMG_1417.jpg
Det er særligt indflydelsen på undervisningen, brugen af digitale læringsmidler og det nære miljø, der begejstrer gymnasie-eleverne. Foto: Brøndby Gymnasium.
BRØNDBY Eleverne er glade for at gå på Brøndby Gymnasium. Så glade, at de giver gymnasiet en samlet score på næsten 9.

Det er særligt indflydelsen på undervisningen, brugen af digitale læringsmidler og det nære miljø, der begejstrer gymnasieeleverne.
Den meget omfattende undersøgelse tegner et billede af nogle særdeles aktive og travle unge mennesker, der først og fremmest bruger meget tid på gymnasiet og lektierne, men også er engagerede i idræt, erhvervsarbejde og frivillige opgaver som træner etc.
Selvfølgelig vægter eleverne også festerne højt, men i det samlede billede er de ikke vigtigst. Den drukkultur som gymnasieelever i øjeblikket beskyldes for at være en del af, er tilsyneladende meget afdæmpet på Brøndby Gymnasium.
Således var 20 elever af sted til Prag i uge 8, og selvom halvdelen ikke var fyldt 18, opførte de sig så pænt, at ledelsen på Brøndby Gymnasium ikke har hørt noget negativt om turen. Nok er det en tur, eleverne selv har tilmeldt sig, men i den offentlige debat kaster den for tiden lange skygger tilbage på gymnasierne og ikke mindst forældrene. Men altså ikke i Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top