fbpx
Brøndby-bus overfaldet
BRØNDBY Otte Brøndby-fans blev passet op af en stor gruppe FC Midtjylland-sympatisører og fik frarøvet penge og kampbilletter på vej til søndagens Superliga-kamp i Esbjerg

De otte medlemmer af lokalafdelingen Vestfronten ventede på at tage af sted fra Struer Station, da de blev passet op af omkring 40-50 personer med sympatier for FC Midtjylland. Det skriver eb.dk.
Struer Station fungerede som opsamlingssted for lokale FC Midtjylland-fans, der skulle til Aalborg Stadion for at følge topkampen mellem FCM og AaB.
Bussen fra Herning kom til Struer Station, kort efter Brøndby-bussen var ankommet.
De lokale Brøndby-fans var i gang med at pakke den, da en mindre gruppe FCM-fans forsøgte at stjæle flag og trøjer. Da Brøndby-folket prøvede at forsvare sig, væltede yderligere 40-45 Midtjylland-fans ud fra deres bus – mange af dem maskerede, skriver eb.dk.
Det resulterede i en del turmult, og 10-15 fra FC Midtjylland-fans løb hen og blandede sig, og en Brøndby-tilhænger blev tildelt et slag.
FC Midtjylland-fansene krævede at få Brøndby-tilhængernes flag, men endte med at løbe med en pengekasse med cirka 5000 kr. og billetter til opgøret i Esbjerg.
– Heldigvis har ingen lidt fysisk overlast, men det er selvfølgelig en ubehagelig oplevelse for dem, siger næstformand i Brøndby Support, Sarah Agerklint, til Ekstra Bladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top