fbpx
Børns udeliv tages op ved formulering af Børnepolitik
GLOSTRUP Et enigt udvalg besluttede, at se på børns udeliv igen, når udvalget går i gang med at formulere en ny Børnepolitik, siger formand for Børne- og Skoleudvalget Ina-Maria Nielsen. – Som udgangspunkt er jeg enig i, at børn skal være ude så meget som muligt og så meget, som vejret tillader det, siger Ina-Maria Nielsen. […]

Et enigt udvalg besluttede, at se på børns udeliv igen, når udvalget går i gang med at formulere en ny Børnepolitik, siger formand for Børne- og Skoleudvalget Ina-Maria Nielsen.
– Som udgangspunkt er jeg enig i, at børn skal være ude så meget som muligt og så meget, som vejret tillader det, siger Ina-Maria Nielsen.
– Men når det er sagt, vil jeg også understrege, at det er forældrene, der har ansvaret for at tage emnet op i forældrebestyrelserne og få nedskrevet nogle konkrete principper for udendørsliv.
Jeg er af den opfattelse, at politikkerne skaber rammerne for et sundt børneliv, og så er det den pædagogiske ledelse og pædagogerne på de forskellige daginstitutioner, der må udføre rammerne i praksis.
Ina-Maria Nielsen gør opmærksom på, at der i Glostrup Børnepolitik under temaet ”miljø og sundhed” står, at ”børn har brug for: at opleve og lære, hvordan de kan leve et sundt liv”.
– Den opgave er jeg sikker på, at det pædagogiske personale i dialog med forældrene lever op til, siger udvalgsformanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top