fbpx
Børn skal snakke om pli på internet
DSCN2060.jpg
Forløbet evalueres i oktober og hvis de indledende forventninger indfries, vil projektet sandsynligvis bliver bredt ud til resten af Glostrup Skole Foto: SSP-Jonas
GLOSTRUP SSP i Glostrup starter nyt projekt om børns adfærd på sociale medier

Et stigende antal børn bruger internettet og har profiler på de forskellige sociale medier, selv om børnene ikke er gamle nok. Dette afstedkommer desværre ofte konflikter mellem børnene og nogle gange deres forældre, hvilket kan slide på kammeratskabet i en klasse samt tager det ofte tid fra undervisningen, da konflikterne kan fylde rigtig meget i børnenes verden.
I samarbejde med Varmeværket og Glostrup Skole – Vestervang har SSP derfor startet et forløb for de nuværende 5. klasser, med henblik på at eleverne så kan besøge de kommende 4. klasser efter sommerferien, for at give dem gode råd om opførsel på internettet. Det er ikke første gang SSP i Glostrup arbejder med ung-til-ung princippet, hvor undervisningen helt bevidst holdes i børnehøjde, og 5. klasserne på Vestervang har allerede afholdt en work-shop, hvor de har skrevet deres gode råd ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top