fbpx
Børn bygger drømmehuse i Lego
lego_11.jpg
Blokkene, der aldrig bliver gamle. Foto: Flemming Schiller.
GLOSTRUP I lørdags var der fyldt med byggeglade børn på Glostrup Bibliotek, da Lego-ambassadør Svend Erik Saksun mødte op med kassevis af Lego-klodser. Tablets, smartphones og andre skærme var sluppet, og koncentrationen og entusiasmen var stor, da børnene i alderen 5-13 år byggede på livets lyst. Der var dog også noget meget håndgribeligt at bygge for. […]

I lørdags var der fyldt med byggeglade børn på Glostrup Bibliotek, da Lego-ambassadør Svend Erik Saksun mødte op med kassevis af Lego-klodser.
Tablets, smartphones og andre skærme var sluppet, og koncentrationen og entusiasmen var stor, da børnene i alderen 5-13 år byggede på livets lyst. Der var dog også noget meget håndgribeligt at bygge for. Svend Erik Saksun havde mange Lego-præmier med, som børnene kunne dyste om at vinde. Der var masser af kreativitet og gode i ideer, da børnene kastede sig over det legetøj, som deres forældre også har leget med som børn.
Svend Erik Saksun har været Lego-ambassadør i mange år. En Lego-ambassadør er en særligt udvalgt voksen, der brænder for at dele ud af sin produkt- og byggeerfaring til andre. Svend Erik Saksun er således udvalgt, fordi han er særligt dygtig til at bygge i Lego. I lørdags gav han en god mængde af ideer og erfaring videre til børnene på Glostrup Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top