fbpx
Atletikveteranerne i rekordhumør
leif.jpg
Leif E. Nielsen trykker den af. Foto: GIC.
ATLETIK 2014 er startet med flere danske rekorder og et væld af danske mesterskaber

Leif ”Luffe” Nielsen i aldersgruppen 55+ har flere gange sat dansk rekord (inde) på 60 meter løb i år. Det hele kulminerede ved de nordiske mesterskaber for 14 dage siden med den meget flotte tid 7,92 sekunder for de 60 meter og et nordisk mesterskab.
En måned tidligere i Malmøs dejlige hal, gav ”Luffe” 200 meteren en et ordentligt tryk ned og med tiden 25,96 sekunder endnu en dansk rekord.
Vores bedste kastere har også vist resultater. Lilli Christensen (65+), Ulla Nielsen (60+) og Finn Ankerstjerne (75+) har været en tur i træningslejr på Lanzarote, hvor de i 2 stævner viste rigtige gode resultater der lover godt for sommersæsonen.
Alle tre var, sammen med fem andre veteraner fra GIC, med til danske veteranmesterskaber inde i Hvidovre i forgangne week-end. Veteranerne fra Glostrup var endnu en gang de mest vindende med 12 guld, to sølv og én bronze.
Finn Ankerstjerne fik endelig ram på 10 metergrænsen i kuglestød med 10,17 meter, Lisbet Hansen (60+) fik 2 guld med gode 9,36 sekunder på 50 meter, Ulla Nielsen stødte kuglen ud på 9,32 meter og Karsten Hessilt på 9,26 meter begge i (60+) gruppen og begge til guld.
En anden Karsten Krog (55+) fik to guld, hvor kuglestødet på 10,52 meter var rigtig flot. Sven-Erik Dreisig (60+) blev den mest vindende med fire guld og to sølv hvor han blandt andet vandt tre-kampen (50 meter, længdespring og kuglestød) med 1524 points, mere end 700 points ned til nummer to. Samme Sven-Erik var ugen før blevet dansk mester i mangekamp.
Rosinen i pølseenden var ”Luffes” opvisning på 50 meteren, hvor han efter 10m var tre meter foran sine konkurrenter. Tiden 6,82 sekunder var meget tæt på den danske rekord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top