fbpx
Atleter fra Glostrup IC til DM Ungdom
GIC_DMU2014.jpg
Tre stolte elever fra Glostrup IC.
GLOSTRUP Tre atleter fra Glostrup IC havde kvalificeret sig til DM Ungdom inde 2014, der blev afviklet i weekenden i Skive. Glostrup IC sendte i weekenden tre atleter i alderen 14-15 år til Skive for at deltage i DM Ungdom inde 2014. Natasja Jacobsen havde kvalificeret sig i trespring, Mads Halkjær Gudmandsen havde kvalificeret sig i […]

Tre atleter fra Glostrup IC havde kvalificeret sig til DM Ungdom inde 2014, der blev afviklet i weekenden i Skive.
Glostrup IC sendte i weekenden tre atleter i alderen 14-15 år til Skive for at deltage i DM Ungdom inde 2014. Natasja Jacobsen havde kvalificeret sig i trespring, Mads Halkjær Gudmandsen havde kvalificeret sig i 800 og 1500 meter løb, og Jonas Riber Jakobsen havde kvalificeret sig i trespring og længdespring.
Natasja holdt sit niveauet og sluttede som nr. 9 lidt under hendes personlige rekord. Mads løb sig til en 13. plads i 800 meter og en 17. plads i 1500 meter. Begge løb blev gennemført på hans niveau. Jonas fik en 6. plads i trespring med et spring i ny personlig rekord på 67 cm og en 12. plads i længdespring med en personlig rekord på tre centimeter.

Langsigtet plan
– Glostrup IC har siden 2008 haft en langsigtet plan for vores unge atleter. I 2008 havde vi ingen atleter med til DMU. Sidste år havde vi to atleter kvalificeret til DMU inde og fire atleter til DMU ude. Vi træner på et højere niveau nu bl.a.  med fem ugentlige træningspas. Jeg er meget tilfreds med, at vores satsning har båret frugt med, at Natasja, Mads og Jonas kvalificerede sig til DMU inde, udtaler træner Mark Ahlehuus, der selv har været Danmarksmester i længde- og trespring.
Mark Ahlehuus forventer sig mere af de tre atleter: – Natasja og Jonas har kun deltaget i trespring på konkurrenceplan i lidt over en måned, så der er potentiale til meget mere, udtaler han.
– Jeg håber at se flere gode resultater til sommer. Allerede på søndag den 9. marts har vi tre deltagere med til DM 10 km landevej, slutter Mark Ahlehuus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top