fbpx
Årets træner i IF32 Glostrup Gymnastikforening
DSC00326.jpg
Der var mange flotte formationer på dagen. Og en rigtig sød indmarch. Foto: IF32
GYMNASTIK Årets IF32 træner blev Dorte Nielsen. Hun har været træner i klubben gennem mange år. Går ind til trænergerningen med stor energi og entusiasme. Svigter aldrig holdet, selvom der skulle være småskader. Deltager selv energisk, hvilket smitter af på gymnasterne. Møder altid gymnasterne med et super godt humør. Har man haft en dårlig dag og […]

Årets IF32 træner blev Dorte Nielsen. Hun har været træner i klubben gennem mange år. Går ind til trænergerningen med stor energi og entusiasme. Svigter aldrig holdet, selvom der skulle være småskader. Deltager selv energisk, hvilket smitter af på gymnasterne. Møder altid gymnasterne med et super godt humør.
Har man haft en dårlig dag og tror man kan tage træningen lidt med venstre hånd, glem det, det tillader årets træner ikke. Har også gennem mange år kørt sommergymnastik i Egeparken under træerne – I skulle prøve det. Går på mange kurser for at blive inspireret og det tjener foreningen og vores gymnaster godt. Hvis I har set Duracell reklamerne, så er årets træner et levende billede af energien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top