fbpx
Åbent brev til fmd for Handicaprådet og Social- og sundhedsudvalget
DEBAT Kære Lars Hanne Skjolds læserindlæg af 26.2.14 overrasker mig slet ikke. For det viser blot, hvad jeg har sagt mange gange før. Nemlig at Handicaprådet (HR) med Socialdemokraternes Peter Sørensen ved roret ikke har haft den mindste anelse, om handicappedes behov, liv og forhindringer. Og min påstand om, at hvis man havde trukket stikket ud […]

Kære Lars

Hanne Skjolds læserindlæg af 26.2.14 overrasker mig slet ikke. For det viser blot, hvad jeg har sagt mange gange før. Nemlig at Handicaprådet (HR) med Socialdemokraternes Peter Sørensen ved roret ikke har haft den mindste anelse, om handicappedes behov, liv og forhindringer. Og min påstand om, at hvis man havde trukket stikket ud og lukket og slukket butikken, dvs de sørgelige rester af det der kaldes HR, ville det ikke gøre den mindste forskel for Glostrups handicappede. Peter Sørensen, og for den sags skyld fhv KBer og dav medlem af HR Lars Høimark, C, har så vidt jeg kan se, ikke gjort meget andet for Glostrups mange handicappede, end at udsende en Pressemeddelelse 11.10.2012. En pressemeddelelse der antydede, at man kunne bruge pengene til et lægehus på mere fornuftig vis. Dermed slukkede de to herrer grundigt og endeligt for Handicappedes store ønske og ikke mindst behov for et lægehus i Glostrup. Som alle nabokommunerne har.
Eller som jeg tror ELs kvikke Johanne ville have sagt: ”De pisser på os handicappede!”.
Og det beviser Hanne Skjolds klage over dårlig adgang for handicappede til Rådhusets nye indgang er særdeles gyldig. Lørdagen før indvielsen smugprøvede undertegnede nemlig den nye indgang på min handicap scooter. På10-15 sekunder erfarede jeg, at borgere med værre handicap end undertegnede IKKE ville være i stand til at navigere sig gennem de 180 grader skarpe sving.
Der har ellers været rig lejlighed for HR at undersøge og konstatere denne ”bette” fejl”. Men da der ikke fandtes og stadig ikke findes en eneste handicappet scooter elller kørestolsbruger på HR,ville/vil de selvsagt være ude af stand til at opdage denne lille, men meget alvorlige fejl. Hvis de ansvarlige havde opfordret undertegnede til at gennemkøre en model af ”handicapindgangen”, ville man indenfor 10-15 sek have opdaget, at den ikke var god nok. Altså på sølle 10-15 sek ville kommunen have sparet de tusindevis af kroner, det nu vil koste at gøre adgangen handicapvenlig.
Fordi, Peter Sørensen og Lars Høimark, som sidder på hele ansvaret, ville hellere brække begge ben og arme på tværs, end at anmode om min ekspert-assistance og så gøre godt for os handicappede. Så hellere bebyrde kommunen og borgerne med en helt sindsyg og unødvendig ekstra regning på 40.000-60.000 kr.
At den slags personer er i stand til at blive valgt til kommunalbestyrelsen og så overtage Handicaprådet, uden at magte opgaven, er nok byens allerstørste handicap.

Lisa Ahlqvist, Handicap-patruljen Glostrup og Genfofte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top