fbpx
30-årsjubilæum: Afdansningsbal hos Havdrup Dans
Dorthe-og-Tommy-Havdrup.jpg
Parret underviser selv i ”Vild med Dans” for alle aldersgrupper. Foto: Pressefoto.
GLOSTRUP Vallensbæk-parret Dorthe og Tommy Havdrup, der driver danseskole i Albertslund Centrum, kan i år fejre 30-års jubilæum, og de er derfor klar med et meget festligt afdansningsbal Glostrup Hallen lørdag den 29. marts kl. 14-18

Parret underviser selv i ”Vild med Dans” for alle aldersgrupper.
Deres døtre Gry og Sascha Havdrup underviser sammen med yderligere seks dygtige danseinstruktører i et væld af andre danseformer som næsten ikke eksisterede, da parret åbnede danseskole for 30 år siden.
Men selv om vintersæsonen nu afsluttes med afdansningsbal holder Havdrup Dans ikke ferie af den grund, for straks ugen efter er danseskolen i gang med et 10-ugers forårskursus, som fortsætter frem til skolernes sommerferie i slutningen af juni.
Udover fortsættelses-kurser for danseskolens elever, indeholder forårskurset også nystartede hold for begynder-elever i aldersgruppen fra 2½ år til 80 år i næsten alle danseformer.
Forårsprogrammet tilbyder nemlig mange forskellige danseformer, f.eks. Disco, Hip Hop, Jumpstyle, mini-Disco og mini Hip Hop, Selskabsdans, ”Vild med dans”, Jitterbug, Rock´n roll, Standard/latin og Les Lanciers.
For voksne er der udover pardans også hold i Disco, Latin-mix og Hip Hop.
Programmet for forårskursus kan ses på hjemmesiden havdrupdans.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top