fbpx
Tre personer i færdselsuheld på Ejbydalsvej
16022014170727.jpg
Brandvæsenet sikrede skadestedet og foretog efterfølgende oprydning. Foto: Vestegnens Brandvæsen.
GLOSTRUP Søndag 16. februar om eftermiddagen var der Vestegnens Brandvæsen – station Glostrup tilkaldt en trafikulykke på adressen Ejbydalsvej i Glostrup Kommune, hvor tre personbiler var impliceret i et mindre færdselsuheld. Ambulance og akutlæge mødt. Samtlige potentielle patienter erklæret ok på skadestedet af akutlæge.

Søndag 16. februar om eftermiddagen var der Vestegnens Brandvæsen – station Glostrup tilkaldt en trafikulykke på adressen Ejbydalsvej i Glostrup Kommune, hvor tre personbiler var impliceret i et mindre færdselsuheld.
Ambulance og akutlæge mødt. Samtlige potentielle patienter erklæret ok på skadestedet af akutlæge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top