fbpx
Tid&Sted
TID&STED Koncert med Fangekoret BRØNDBY. Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel giver koncert i Nygårdskirken Korets medlemmer tæller både drabsmænd, røvere, svindlere og narkodømte, der nu er på bedre tanker takket være blandt andet koret. Koncerten er arrangeret i fællesskab af Brøndbyøster Kirke og Nygårdskirken – og afholdes i Nygårdskirken, Brøndby Nord Vej 71, 2605 Brøndby, da man […]

Koncert med Fangekoret
BRØNDBY. Fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel giver koncert i Nygårdskirken
Korets medlemmer tæller både drabsmænd, røvere, svindlere og narkodømte, der nu er på bedre tanker takket være blandt andet koret. Koncerten er arrangeret i fællesskab af Brøndbyøster Kirke og Nygårdskirken – og afholdes i Nygårdskirken, Brøndby Nord Vej 71, 2605 Brøndby, da man forventer stor publikumstilstrømning.
Der er gratis adgang til koncerten 23. februar kl. 19:30 – dørene åbnes kl. 19. Der serveres gratis kaffe og småkager efter koncerten, og sodavand kan købes.

Edisons spiller gratis
GLOSTRUP. Er du til god gammeldags livemusik i øjenhøjde så kig ud til gratis koncert fredag aften kl. 20 på Classic Pub i Glostrup og oplev det populære københavnske 50/60’er country/blues band Edisons med fortolkninger af Elvis, Bob Dylan, J. Cash, Everly Brothers, Ricky Nelson og mange flere.

Tirsdag den 1. april klokken 19 til cirka 21.30 er der foredrag og borgermøde i Glostrup Bibliotekssal, kælderen, Kildevældets Alle 5 i Glostrup. Gratis parkering ved biblioteket, indkørsel fra Sydvestvej eller Kildevej og biografen, og ved Rådhuset, fra Nyvej
Arrangør og ordstyrer er Lisa Ahlqvist, Handicap-patruljen og Samfundspartiet.
Politiet vil være tilstede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top