fbpx
Tid&Sted
TID&STED Loppe- og kræmmermarked BRØNDBY. 200 Kræmmere fra hele landet vil i weekenden den 15. og 16. februar fylde Brøndby Hallen. Loppe- og kræmmermarkedet er åbent lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16. Entre i døren til alle over 12. år. Kirkekoncert BRØNDBY. ”Duo Kreisler” besøger Brøndby Strand Kirke. Når duoen giver koncert søndag den 16. […]

Loppe- og kræmmermarked
BRØNDBY. 200 Kræmmere fra hele landet vil i weekenden den 15. og 16. februar fylde Brøndby Hallen.
Loppe- og kræmmermarkedet er åbent lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16. Entre i døren til alle over 12. år.

Kirkekoncert
BRØNDBY. ”Duo Kreisler” besøger Brøndby Strand Kirke. Når duoen giver koncert søndag den 16. februar kl. 15 venter der uden tvivl igen tilhørerne en stor oplevelse.
Den polske violinvirtuos Henryka Tronek udgør den ene halvdel af duoen, og hun akkompagneres ved koncerten af den unge, polske pianistinde Katarzyna Glensk.
Der er gratis adgang til koncerten.

Casting
GLOSTRUP. Casting til Olivia Topmodel 2014 fredag den 21. februar kl. 11 – 15 Åben casting for piger 7-15 år i Glostrup Shoppingcenter.

Vinterferie
BRØNDBY. Tirsdag den 18. februar kl. 14-16 er der pigeworkshop om smykker i Brøndby, Kulturhuset Kilden.
Kom og lær at lave flotte smykker. Bettina fra Krokade smykker kommer med en masse fine ting til at lave smykker af og viser, hvordan du selv kan lave de smukkeste øreringe, armbånd og halskæder – som du selvfølgelig må tage med hjem.
Det er en familieworkshop for børn fra otte år og deres forældre og venner Gratis billetter fås på brondby.dk/billetexpressen, i Kilden, Brønden og på Brøndbyvester Bibliotek.

Onsdag den 19. februar kl. 13-16 er der drengeworkshop: ”Fart på”
Har du lyst til at bygge din egen elastik-bil eller
sugerørs-helikopter? Du lærer, hvordan du ved hjælp af simple ting som elastikker, pap, klisterpapir og gamle cd-er kan bygge ting, som suser af sted med fart på. Mød op til en sjov eftermiddag med drøn på. Du behøver ikke at have prøvet at bygge før for at kunne være med. Aldersgruppe er 5-12 år.
Efterfølgende konkurrence med præmie til den, der flyver eller kører længst. Gratis adgang i kulturhuset Brønden.
Derudover har Ungdomsklubben særlige tilbud i såvel studiet på Nørregård og 1.floor i brøndby-hallen. Nærmere oplysninger på brondby-usk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top