fbpx
Svanholm Cricketklub fejret på rådhuset
Svanholm-Cricketklub-2-x-dansk-mester.jpg
- Til Svanholms ledere vil jeg gerne sige, at kommunen er stolt over, at I år efter år også magter at være arrangører af store internationale arrangementer, sagde borgmester Ib Terp på dagen, hvor drenge- og juniorspillere blev hyldet. Foto: Brøndby Kommune.
CRICKET Torsdag den 6. februar bød borgmester Ib Terp i Brøndby velkommen til Svanholm Crickets mange talenter

Det var Svanholm Cricketklubs junior og drengehold, som torsdag besøgte rådhuset i Brøndby.
– Det er mig en glæde at modtage jer som danske mestre i hver jeres aldersgruppe anno 2013, sagde borgmesteren.
De to hold, der var på besøg, er hold nr. 70 og 71, der har vundet et dansk mesterskab for klubben siden dens stiftelse i 1956. Af disse mange mesterskaber er hele 65 vundet, mens klubben har hørt til i Brøndby.
– Det har altid været en glæde at kunne hædre Jer for Jeres præstation. Kære drengespillere. Tillykke med mesterskabet – ikke mindst på grund af måden det skete på. I vandt den københavnsk/sjællandske række, selv om det i semifinalen mod AB så ud til at det hele skulle ramle for Jer. Finalen blev et lokalderby med Svanholm som vindere. Kære drengespillere – endnu en gang tillykke med den flotte indsats. Et lige så stort tillykke skal lyde til juniorerne, hvor jeg ikke kan undgå at lægge mærke til mange kendte ansigter, som vi tidligere har hyldet som lilleput- og drengespillere. Det glæder mig at I nu også kan hyldes som junior-mestre og I er lige velkomne hver gang, sagde Ib Terp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top